Mecalux

MECALUX je jedna od vodećih kompanija na tržištu sistema za skladištenje. Ona je specijalizovana za projektovanje, proizvodnju , prodaju metalnih stalaža i automatizovannih skladišta . MECALUX je vodeća kompanija za skladištenje u Španiji i na trećem mestu u svetu u svojoj oblasti prodaje svoje proizvode u više od 70 zemalja širom sveta.

ZAF

Od 1960. godine, ZAF pravi polične sisteme, fitinge i stalke za sve vrste prodajnih objekata . ZAF sistemi su idealni za male, srednje i velike površine . Kroz saradnju sa vodećim kompanijama, ZAF nudi kompletan asortiman proizvoda odgovara potrebama i najzahtevnijih kupaca.

EUREKA

Eureka s.r.l. je renomirani italijanski proizvođač mašina za čišćenje, brisanje, ribanje i usisavanje sa sedištem u Cittadella (PD), Italija. Osnovana 1986. Eureka je danas pozicionirana kao jedan od vodećih specijalizovanih proizvođača industrijskih mašine za čišćenje međunarodnom tržištu.

STAMH GROUP

Skladišna tehnika i rukovanje proizvodima sa iskustvom od preko 20 godina.

LEH GROUP Ltd

LEH Group doo je bugarska firma specijalizovana za prodaju industrijske opreme za čišćenje i tehnologije koja se može koristiti u svim sektorima privrede i industrije .

FREE TECHNICS

FREE TECHNICS je lider na tržištu Crne Gore u opremanju svih vrsta prodajnih i skladišnih objekata.

POSLOVNA LOGISTIKA

Poslovna logistika je specializovani časopis upravljanje lancima snabdevanja.